Batarya kalibrasyonu nedir?

Billiemyflower

Decapat
Merhaba, telefonumun şarjı hemen bitmiyordu birdenbire 3 4 saniyede bir şarj tüketti kapand. I ne yapmam gerek? Kalbirasyon falan diyorlar, yardımcı olur musunuz tamire mi vermem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun marka modeli vahiy olarak mı geliyor?

Şu moderatörleri anlamıyorum. Biz bir şey yapsak en ufak ayrıntısına kadar irdeleyip ban atıyorlar başkası telefon marka modeli bile belirtmiyor konuyu onaylıyorlar.

Hayır gerekli değil. iPhone ise yapacak bir şey kalmıyor ama. Gönderdiğim rehber Telegram'da Android'ler için tavsiye edilendir. Sürekli yapılması tavsiye edilmez.

Telefonun marka modeli vahiy olarak mı geliyor?

Şu moderatörleri anlamıyorum. Biz bir şey yapsak en ufak ayrıntısına kadar irdeleyip ban atıyorlar başkası telefon marka modeli bile belirtmiyor konuyu onaylıyorlar.

Sen ne akıllısın öyle?

Hayır gerekli değil. iPhone ise yapacak bir şey kalmıyor ama. Gönderdiğim rehber Telegram'da Android'ler için tavsiye edilendir. Sürekli yapılması tavsiye edilmez.

Hocam, ASUS ZenFone Max Plus M1 telefon markam ve araştırdım bir kod var fakat o kod çalışmıyor. Şarjım dolunca bakacağım çok teşekkür ediyorum. Olmazsa telefonu tamire göndereceğim orada baksınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı