Batarya şişliği iner mi?

Daha fazla  
Merhaba dostlarım. Bugün size sorum batarya şişliği iner mi? Yoksa yeni mi alayım? Ve bataryanın verimliliği azaldı, %70-80'de kapanıyor telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnmez kardeşim ayrıca çok tehlikeli. . Sökülebilir bir batarya ise bataryayı telefondan ayır ve pil atık toplama istasyonlarından birine götür, ayrılmıyor ise servise götürüp değiştirmelisin bu şekilde kullanmaya devam etmen bataryanın patlamasına veya yanmasına sebep olabilir.

Bence kesinlikle iğne falan batırma alev alma ihtimali çok yüksek ve södüremezsin ayrıca kimyasal bir madde olduğu için zehirlenebilirsin 100 liralık bir batarya senin canından daha kıymetli değil.

Yeni batarya aldım pazar günü 1, 2 günü rahat çıkarıyorum artık. Ve yeni bataryamda eski bataryamda yazmayan ''Near Field Communation'' yazıyor o ne oluyor. Ve yeni batarya 4 tane dişleri var. Telefonun ise 3 diş yeri var ama çalışıyor sorun yok. eski batarya 3 dişliydi.

Yeni batarya aldım pazar günü 1, 2 günü rahat çıkarıyorum artık. Ve yeni bataryamda eski bataryamda yazmayan ''Near Field Communation'' yazıyor o ne oluyor. Ve yeni batarya 4 tane dişleri var. Telefonun ise 3 diş yeri var ama çalışıyor sorun yok. eski batarya 3 dişliydi.
Zannedersem NFC özelliği olması gerekiyor: NFC - Vikipedi
Batarya ile ne ilgisi var ben de anlamadım.

Samsung NFC özelliğini bataryaya koyuyormuş.

Ve arkadaşlar sorum şu : telefon diyelim tam şarj oldu %100 oldu telefon şarjı unuttursam mesela 3, 4 saat kalırsa birşey olurmu? Samsung görevlisi bana dedi gece takıp sabah almamamı zarar verir dedi 3, 4 saatten birşey olurmu?

Samsung NFC özelliğini bataryaya koyuyormuş.

Ve arkadaşlar sorum şu : telefon diyelim tam şarj oldu %100 oldu telefon şarjı unuttursam mesela 3, 4 saat kalırsa birşey olurmu? Samsung görevlisi bana dedi gece takıp sabah almamamı zarar verir dedi 3, 4 saatten birşey olurmu?
Gerekirse 1 hafta aralıksız şarjda kalsın yine de bisey olmaz. Akıllı telefonlar batarya dolduktan sonra adaptörden gelen güçle çalışmaya devam ediyor. Batarya da dolu şekilde duruyor öyle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı