Bataryanın orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

511993

Hectopat
Dostlar selam. Termal macun değişimi için laptopumu açtım. Açtığımda bataryanın 3 bölmesi de şişmişti. Değiştireyim dedim orijinal batarya ile. Aşağıdaki bataryayı aldım, orijinal yazıyor. Ürün geldiğinde orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Orijinal değil. Üretimi durmuş bir laptopun bataryasını üretmeye devam etmezler.

Her pil satışında orijinal diye milleti kekliyorlar, aldanmayın. Ha, kaliteli muadili olur, orası ayrı.

Çok fazla orijinal yazılan ama alakası olmayan ürünler dolu piyasada. Büyük ihtimal orijinal değildir. Satıcıya soru sorabilirsin. En son N11'de orijinal yazılan kulaklıkta sahte olduğu için iade almıştım.

Orijinal değil. Üretimi durmuş bir laptopun bataryasını üretmeye devam etmezler.

Her pil satışında orijinal diye milleti kekliyorlar, aldanmayın. Ha, kaliteli muadili olur, orası ayrı.
Hocam peki bu ürün sizce sorun çıkartır mı ? Sürekli şarjda kullanıyorum.
Hocam valla çok baktım ama orjinal adı altında tek bunu bulabildim. Satıcı orjinal olduğunu söylüyor açıklama kısmında falan.

Daha iyi bir ürün bulamadıysanız sipariş verin, en kötü iade edersiniz. Benim yaşadığım olayda N11 ürün orijinal olmadığı için yeterince destek sağlamıştı.

Alacağınız diğer ürünlerden farklı olacağını sanmam. Patlama gibi durumlar olmaz, merak etmeyin.

Teşekkür ederim. 7-8 yıllık bir laptop olduğu için yedek parçası zor bulunuyor. Umarım sorun çıkarmaz.

Daha iyi bir ürün bulamadıysanız sipariş verin, en kötü iade edersiniz. Benim yaşadığım olayda N11 ürün orijinal olmadığı için yeterince destek sağlamıştı.

Siparişi verdim hocam. Bakalım çarşamba günü geldiğinde bakacağım. Orijinal batarya ile karşılaştırıp bir şey göremezsem takarım yüksek ihtimal. 2-3 ay geçtiğinde kasayı tekrar açıp bakarım problem var mı diye. 6 ay garantisinin bulunduğunu yazmışlar.

Piyasada laptopuma uygun neredeyse tüm bataryalar çakma satılıyor. Orijinal tek bu yazıyordu, yüksek ihtimal değil ama alabileceğim en iyisi bu olduğu için bunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…