Bataryası değişen iPhone alınır mı?

Değiştirilen bataryaların hepsinin pil sağlığı %100 olarak gözükür. 5 yıl geçse de aynı şekilde kalıyor. Yani o sayıysa itibar edilmemesi gerekiyor.

Nasıl anlarız peki kaçta oldğunu kullanım süresinden anlar mıyız?

@CBum kamerası nasıl?

Ben almazdım açıkçası. Ayrıca bu kadar çıkabiliyorsan biraz daha arttırıp 2.el temiz XS bakabilirsin. Daha iyi olur. iPhone derdin yoksa S20 FE bakabilirsin.

Ben almazdım açıkçası. Ayrıca bu kadar çıkabiliyorsan biraz daha arttırıp 2.el temiz XS bakabilirsin. Daha iyi olur. iPhone derdin yoksa S20 FE bakabilirsin.

Hocam çoğu %80 pilde alınır mı?

Detaylı araştırarak bakabilirsin. İyi durumda olanları vardır. Ben de %80 pil sağlığı olan XS aldım.
Değişeni var ise alma.

Peki hocam şarjı kaç saat gidiyor %80 ne kadar süre kullanabilirim.

Peki hocam şarjı kaç saat gidiyor %80 ne kadar süre kullanabilirim.
6 ay böyle kullanabilirsin. Sonrasında değişim yapmak şart.

Şarjı wi-fi'de 5-6 saat gidiyor. Mobil veride 3-4 saat arası alıyorsun. Maalesef şarj konusunda sıkıntı.

Şarj ederek 50 dakikada %80 elde ediyorsun.

Şu an orijinal bataryalı X veya 8 Plus bulmak neredeyse imkansız. Pilin değişmesi ayırt edici bir etken değil. Alınmazsa A11 çipinden veya X’in kronik sorunlu olmasından alınmaz. Pil bahane değil.

Tam tersine deji en iyilerinden hocam.
Deji en iyilerinden derken? Tam olarak neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?
Deji marka batarya taktıktan bir gün sonra telefonumun anakartı yandı ve %100 batarya sebepli yandığı tespit edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…