Merhaba elimde bir tablet anakartı var. Batarya ve ekranı yok sadece anakart. Ben, buna batarya pinlerinden 5.0V 2.0A güç vererek HDMI çıkışından televizyona yansıtıyorum. Fakat daha üst model anakart buldum. Bununla aynı işlemi yaptığım zaman tablet açılıyor 1-2 dakika içerisinde şarj %1 yazıp kapanıyor. Diğer tablette şarj dolu gözüküyordu çünkü sürekli enerji sağlıyordum. Bu sefer neden olmadığını anlayamadım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?
videoyu izledim fakat bir türlü anlayamadım . garip gelen tabletin açılıp birkaç dakika çalıştıktan sonra kapanması oldu
acaba eski bir telefonunun bataryasını bağlasam sorun çözülür mü ? düşününce direk prizden gelen kesintisiz akımla çalışmıyorken batarya ile nasıl çalışacak ki başka fikri olan var mı ?
Çok basit gelebilir ama yine de ilk aklıma gelen anakartın farklı bir voltaj ve akımla çalışıyor olabileceği oldu. Muhtemelen kontrol etmişsinizdir ama yine de hatırlatmak istedim.
Çok basit gelebilir ama yine de ilk aklıma gelen anakartın farklı bir voltaj ve akımla çalışıyor olabileceği oldu. Muhtemelen kontrol etmişsinizdir ama yine de hatırlatmak istedim.