4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.296 Makaleler 4 Çözümler 29 7 Temmuz 2024 #11 Kendimi bildim bileli laptopumu bataryasız kullanıyorum.
ishbara Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 225 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI Bellek: 2x8GB 3200 Lexar Thor SSD: Sandisk SSD Plus 240GB SATA Kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog 7 Temmuz 2024 #12 Salvatorio dedi: Merhaba, ben laptopu kullanırken klavyenin şiştiğini görmüştüm ve laptopun içini açtım. Batarya davul gibi olmuştu ve hemen söktüm. Peki laptop bataryasız kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın. Laptopu taşımam, sürekli evde kullanırım diyorsan da batarya yerine küçük bir UPS al, hem modemini falan da bağlarsın.
Salvatorio dedi: Merhaba, ben laptopu kullanırken klavyenin şiştiğini görmüştüm ve laptopun içini açtım. Batarya davul gibi olmuştu ve hemen söktüm. Peki laptop bataryasız kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın. Laptopu taşımam, sürekli evde kullanırım diyorsan da batarya yerine küçük bir UPS al, hem modemini falan da bağlarsın.