Netreon Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Merhaba, batarya laptopumda şiştiği için çıkarttım, öncelikle ani kesintilerden vs. korunmak için ne tarz cihazlar lazım? Asıl sorun ise uyku moduna alırsam bilgisayarda bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2025
Merhaba, batarya laptopumda şiştiği için çıkarttım, öncelikle ani kesintilerden vs. korunmak için ne tarz cihazlar lazım? Asıl sorun ise uyku moduna alırsam bilgisayarda bir sıkıntı olur mu?
Çözüm Sakuya Izayoi 25 Temmuz 2025 Kasalı bilgisayarı alınca ne oluyorsa benzeri oluyor efendim. Fişi çekmeyin yeter.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.693 Makaleler 5 Çözümler 276 25 Temmuz 2025 #2 Kasalı bilgisayarı alınca ne oluyorsa benzeri oluyor efendim. Fişi çekmeyin yeter. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Netreon Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kasalı bilgisayarı alınca ne oluyorsa benzeri oluyor efendim. Fişi çekmeyin yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kasalı bilgisayarı alınca ne oluyorsa benzeri oluyor efendim. Fişi çekmeyin yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.