Toprak Aydın Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Ben BAT(batch) dosyasında komut ile bir text dosyasının içini okutup işlemek istiyorum. Yapacağım şey BAT dosyası ile login sistemi yapmak, fakat şifreleri bir text dosyasına kaydedip oradan okutmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Örnek: @Echo off. Echo şifren ne? Set /p sifre= İf %sifre% == textdosyasi.txt (...) (batch dilinde yeniyim hatalarım olabilir)
Ben BAT(batch) dosyasında komut ile bir text dosyasının içini okutup işlemek istiyorum. Yapacağım şey BAT dosyası ile login sistemi yapmak, fakat şifreleri bir text dosyasına kaydedip oradan okutmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Örnek: @Echo off. Echo şifren ne? Set /p sifre= İf %sifre% == textdosyasi.txt (...) (batch dilinde yeniyim hatalarım olabilir)
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2022 #2 Bu tarz programları Batch'de yapmak pek efektif değil. Python ya da C#'a yönelebilirsiniz.
Toprak Aydın Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 kozmoneustee dedi: Bu tarz programları Batch'de yapmak pek efektif değil. Python'ya da C#'a yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Proje ödevi ondan sordum diğer dilleri biliyorum zaten.
kozmoneustee dedi: Bu tarz programları Batch'de yapmak pek efektif değil. Python'ya da C#'a yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Proje ödevi ondan sordum diğer dilleri biliyorum zaten.