Echo var kodlarda.Yazdığın kodlar yürütülmeden önce decode edileceği için şifrelemek pek bir işe yaramaz.
Nasıl yapılıyor bir rehberi felan var mı?MD5 Hash Generator
A tool for creating an MD5 hash from a string. Use this fast, free tool to create an MD5 hash from a string.www.md5hashgenerator.com
Bu site üzerinden md5 ile şifreleyebilirsin.
Kodları kopyalayıp oradaki alana yapıştır. Ardından Generate butonuna tıkla. Alt tarafta MD5 Hash ve SHA1 Hash olarak sana iki metin verecek istediğini kopyala. Bu kadar.Echo var kodlarda.
Nasıl yapılıyor bir rehberi felan var mı?
Hocam benim anlamadığım şey şu MD5'le napıcam? Ben bu dosyaları satıyorum.Kodları kopyalayıp oradaki alana yapıştır. Ardından Generate butonuna tıkla. Alt tarafta MD5 Hash ve SHA1 Hash olarak sana iki metin verecek istediğini kopyala. Bu kadar.
Hocam şifrelemek istedin değil mi? Md 5 ile şifreliyorsun. Eğer kodlar çalıştırılmadan önce decode edilirse bu şekilde kullanılabilir. Yok decode edilmeyecekse şifrelemenin bir mantığı yok çünkü aynı şekilde çevirmen gerekecek.Hocam benim anlamadığım şey şu MD5'le napıcam? Ben bu dosyaları satıyorum.
Ben Minecraft optimizasyonu için bir CMD yazdım. Bunu satacağım fakat kodları görsün istemiyorum bundan dolayı şifrelemek istiyorum. Birçok kişide böyle Çince yazılı şekilde gördüm. Bunu nasıl yapıyorlar?
Eki Görüntüle 1223753
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.