Batch dosyası nasıl şifrelenir?

Archley

Kilopat
Makaleler
2
Ben Minecraft optimizasyonu için bir CMD yazdım. Bunu satacağım fakat kodları görsün istemiyorum bundan dolayı şifrelemek istiyorum. Birçok kişide böyle Çince yazılı şekilde gördüm. Bunu nasıl yapıyorlar?

Bu site üzerinden md5 ile şifreleyebilirsin.

Echo var kodlarda.

Nasıl yapılıyor bir rehberi felan var mı?
Kodları kopyalayıp oradaki alana yapıştır. Ardından Generate butonuna tıkla. Alt tarafta MD5 Hash ve SHA1 Hash olarak sana iki metin verecek istediğini kopyala. Bu kadar.

Kodları kopyalayıp oradaki alana yapıştır. Ardından Generate butonuna tıkla. Alt tarafta MD5 Hash ve SHA1 Hash olarak sana iki metin verecek istediğini kopyala. Bu kadar.
Hocam benim anlamadığım şey şu MD5'le napıcam? Ben bu dosyaları satıyorum.

Hocam benim anlamadığım şey şu MD5'le napıcam? Ben bu dosyaları satıyorum.
Hocam şifrelemek istedin değil mi? Md 5 ile şifreliyorsun. Eğer kodlar çalıştırılmadan önce decode edilirse bu şekilde kullanılabilir. Yok decode edilmeyecekse şifrelemenin bir mantığı yok çünkü aynı şekilde çevirmen gerekecek.

Tek basina hash fonksiyonu ile encryption yapamazsin. SHA ya da MD5 diyenler neye gore demis bunu anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…