3. makalemi yine müzik konusu ile açıyorum, bu sefer güzel önerilerim var sizin için.
Bu sefer konumuz bateriler.
Ben alamadım ama alacaklara mükemmel önerilerimi sunarım
Alesis Nitro Mesh Kit
ALESIS Nitro Mesh Kit File Derili 8-Parça Elektronik Davul Seti - Zuhal Müzik
1. Hissiyat
Öncelikle kutunuzla birlikte gelen kick pedalı, size gerçek bir bateri hissi verecektir. Tekniklerinizi bu pedal ile çalışıp akustik bateride uygulayabilirsiniz heel&toe veya slide gibi.
Vurulan yerlere (snare, tom 1, tom 2, floor tom) mesh yani vurduğunuzda gerçek bir bateri hissi veren bir kafaya sahip. Ayrıca düşük ses çıkaran bu mesh kafalar, ayarlanabiliyor.
Zillerin de yüksekliği ayarlanabiliyor.
2.Modül
Tabii ki de bu bir elektronik bateri olduğu için hi-hat zilinin yanında bir modülü bulunuyor. Buna Alesis Nitro Module deniyor.
Modülün içinde 40 modern ve klasik kit bulunurken, toplamda 385 ses bulunuyor her bir enstrümana atayabileceğiniz.
Hi-Hat pedalını isterseniz kick pedal olarak kullanıp double-bass de yapabilirsiniz.
Ayrıca modülde MIDI out var, böylece ses kartınızdan bilgisayara bağlayıp DAW'ınızda vurduğunuz notaları aktarabilirsiniz.
Aynı zamanda modülde bir kulaklık girişi ve AUX kablosu bulunuyor telefondan istediğiniz şarkıya ayak uydurmak için.
LED ekranı da ayrı bir kolaylık sağlıyor.
Gretsch GE4605R Energy
www.do-re.com.tr
1. Ses
Dave Grohl'un da kullandığı Gretsch bateri, kalitesini burada da belli ediyor. 5 parça olarak verilebilen en iyi bateri seti olabilir bence.
Ziller maalesef kutunun içinde dahil değil ancak Zildjian Planet Z alınarak tamamlanabilir.
Trampet iyi bir şekilde ayarlanılırsa bu set sizi yarı yolda bırakmaz.
Trampet nasıl iyi ayarlanır, işte videosu:
2.Fiyat
Bu bateri seti bu fiyata göre tam anlamıyla muhteşem. Zillerle birlikte 8000TL'yi geçmeyen bir enstrüman seti arıyorsanız bundan kaçmayın.
İleride daha güncellenecek.
Bu sefer konumuz bateriler.
Ben alamadım ama alacaklara mükemmel önerilerimi sunarım
Alesis Nitro Mesh Kit

1. Hissiyat
Öncelikle kutunuzla birlikte gelen kick pedalı, size gerçek bir bateri hissi verecektir. Tekniklerinizi bu pedal ile çalışıp akustik bateride uygulayabilirsiniz heel&toe veya slide gibi.
Vurulan yerlere (snare, tom 1, tom 2, floor tom) mesh yani vurduğunuzda gerçek bir bateri hissi veren bir kafaya sahip. Ayrıca düşük ses çıkaran bu mesh kafalar, ayarlanabiliyor.
Zillerin de yüksekliği ayarlanabiliyor.
2.Modül
Tabii ki de bu bir elektronik bateri olduğu için hi-hat zilinin yanında bir modülü bulunuyor. Buna Alesis Nitro Module deniyor.
Modülün içinde 40 modern ve klasik kit bulunurken, toplamda 385 ses bulunuyor her bir enstrümana atayabileceğiniz.
Hi-Hat pedalını isterseniz kick pedal olarak kullanıp double-bass de yapabilirsiniz.
Ayrıca modülde MIDI out var, böylece ses kartınızdan bilgisayara bağlayıp DAW'ınızda vurduğunuz notaları aktarabilirsiniz.
Aynı zamanda modülde bir kulaklık girişi ve AUX kablosu bulunuyor telefondan istediğiniz şarkıya ayak uydurmak için.
LED ekranı da ayrı bir kolaylık sağlıyor.
Gretsch GE4605R Energy

Gretsch GE4605R Energy Serisi 20 Inch 5 Parça Hardware Davul Seti (Red Sparkle) | doremusic
Gretsch GE4605R Energy Serisi 20 Inch 5 Parça Hardware Davul Seti (Red Sparkle) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
1. Ses
Dave Grohl'un da kullandığı Gretsch bateri, kalitesini burada da belli ediyor. 5 parça olarak verilebilen en iyi bateri seti olabilir bence.
Ziller maalesef kutunun içinde dahil değil ancak Zildjian Planet Z alınarak tamamlanabilir.
Trampet iyi bir şekilde ayarlanılırsa bu set sizi yarı yolda bırakmaz.
Trampet nasıl iyi ayarlanır, işte videosu:
2.Fiyat
Bu bateri seti bu fiyata göre tam anlamıyla muhteşem. Zillerle birlikte 8000TL'yi geçmeyen bir enstrüman seti arıyorsanız bundan kaçmayın.
İleride daha güncellenecek.