tortorella Hectopat Katılım 4 Nisan 2011 Mesajlar 279 Yer Antalya 8 Ekim 2013 #1 İzleyince burada paylaşmak istedim. Enteresan videolarıyla tanınan grubun enteresan Teknopat insan belgeseli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
İzleyince burada paylaşmak istedim. Enteresan videolarıyla tanınan grubun enteresan Teknopat insan belgeseli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Soner Gül Ziyaretçi 9 Ekim 2013 #2 Paylaşılmıştı önceden https://www.technopat.net/forum/diger-konu-disi/16954-o-bir-teknopat.html
tortorella Hectopat Katılım 4 Nisan 2011 Mesajlar 279 Yer Antalya 9 Ekim 2013 #3 Bir hışımla gelip paylaştım arama yapmalıydım. O halde bu başlık silinebilir.