If you have been playing Vanilla Minecraft, or using a premade modpack, it is likely that you have already explored all there is to do. Why not start exploring into customizing your server further?
If you have been playing Vanilla Minecraft, or using a premade modpack, it is likely that you have already explored all there is to do. Why not start exploring into customizing your server further?
Hocam şirketin adı bu. Mod yükleme yöntemi hepsinde aynı. Rabisu'da başka da Batihost'ta daha başka değil yani. Ftp ile File Zilla ile giriş yapın. Batihost'un size verdiği ip ile bağlanın sunucunuza. Attığım sitedeki sarı işaretli yerede yazıyor ne yapmanız gerektiği.
Hocam şirketin adı bu. Mod yükleme yöntemi hepsinde aynı. Rabisu'da başka da Batihost'ta daha başka değil yani. Ftp ile file zilla ile giriş yapın. Batihost'un size verdiği IP ile bağlanın sunucunuza. Attığım sitedeki sarı işaretli yerede yazıyor ne yapmanız gerektiği.
Download FileZilla Client for Windows (64bit x86) Hocam bu File Zilla var ya bunu indireceksiniz. Ondan sonra size verilen FTP ipsi ve password'u ile giriş yaptıktan sonra atacaksınız modu çıkacak zaten modu atacağınız klasör karşınıza eğer anlamadıysanız discord serverlarına gidip batihost'un oradan yardım almanızı tavsiye ederim.
Bende zamanında sunucu almıştım oradan, kendim o panelden modlu server arayıp otomatik olarak kurmak yerine YouTube'daki modlu server kurma videolarından yararlanıp manuel olarak kurmuştum. İşe yaramıştı.