the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 BatıHost'tan MC sunucum için şu ücretsiz olan sitelerden birini aldım fakat bir anda kesintiye uğradı. Desteğe de yazdım, hala bir şey yok. Dosya Ekleri resim_2024-11-11_095353602.png 27,7 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
BatıHost'tan MC sunucum için şu ücretsiz olan sitelerden birini aldım fakat bir anda kesintiye uğradı. Desteğe de yazdım, hala bir şey yok.
riverrulss Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Ücretsiz bir hizmet, başlık biraz üzücü olmuş. Genellikle ücretsiz hizmet veren şirketlerin yanıt süresi uzun olur. Bir daha böyle bir şey yaşarsanız başlığı biraz daha masum yazmak lazım. Sonuçta şirket size ücretsiz bir hizmet sağlıyor.
Ücretsiz bir hizmet, başlık biraz üzücü olmuş. Genellikle ücretsiz hizmet veren şirketlerin yanıt süresi uzun olur. Bir daha böyle bir şey yaşarsanız başlığı biraz daha masum yazmak lazım. Sonuçta şirket size ücretsiz bir hizmet sağlıyor.