Hocam başka bir konu adına daha sizden ricam olacak. Sunucuyu aldım fakat bu seferde sürümü değiştiremiyorum istediğim sürümün spigot dosyasıyla değiştirdim fakat sunucu başlatılamıyor.Whatsapp destek hattına sorun isterseniz. Daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
Bilgim yok maalesef. Bu sitenin bir destek sistemi yokmu ki ?Hocam başka bir konu adına daha sizden ricam olacak. Sunucuyu aldım fakat bu seferde sürümü değiştiremiyorum istediğim sürümün spigot dosyasıyla değiştirdim fakat sunucu başlatılamıyor.
Maalesef canlı destekleri yok. Sadece whatsapp üzerinden ulaşabiliyoruz.Bilgim yok maalesef. Bu sitenin bir destek sistemi yokmu ki ?
Hocam başka bir konu adına daha sizden ricam olacak. Sunucuyu aldım fakat bu sefer de sürümü değiştiremiyorum istediğim sürümün Spigot dosyasıyla değiştirdim fakat sunucu başlatılamıyor.
Hallettim hocam sağ olun.Hocam VDS olanı aldınız yoksa yönetici paneli versiyonu olanı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.