Batllefield 4 TR serveri önerisi

OxyGeN_0131

Decapat
Daha fazla  
Evet ping olsun, ortam olsun, TR serveri bu oyuna şart, bildiğiniz bir TR serveri var mı?

2042 oynamalisin hocam ne yapiyorsun hala orada. Sunucular cok cok azaldi bu arada bulamayabilirsin.

Vallahi ben 2042 beceremiyorum 4'te bayağı da sarıyor aslında oynayanda çok aklımda bir server açma var da gelen olur mu bilmiyorum

Türk sunucusu yok ama ahmetcvk2010 yazdığının aksine 24/7 dolu sunucu bulabilirsin.

Türk sunucusu yok ama ahmetcvk2010 yazdığının aksine 24/7 dolu sunucu bulabilirsin.

1 tane açsam TR serverı acaba gelen olur mu onu çok düşünüyorum mesela bir topluluk oluşturmaya çalışıyorum şu an

1 tane açsam TR serverı acaba gelen olur mu onu çok düşünüyorum mesela bir topluluk oluşturmaya çalışıyorum şu an
Oyuncu sayısı az. Oyuncular halihazırda favori sunucularında takılıyorlar. Benim gördüğüm düzenli oynayan Türk oyuncu sayısı 5-6 kişi.

Oyuncu sayısı az. Oyuncular halihazırda favori sunucularında takılıyorlar. Benim gördüğüm düzenli oynayan Türk oyuncu sayısı 5-6 kişi.

Aslında var bayağı da aktif değiller genelde girdiğim her serverda en az 1-2 tane oluyor ama yani bilemiyorum TR serveri olsa aslında bayağı güzel olur

Aslında var bayağı da aktif değiller genelde girdiğim her serverda en az 1-2 tane oluyor ama yani bilemiyorum TR serveri olsa aslında bayağı güzel olur
Amacın ortam ise sunucu açmak zorunda değilsin. Sesli sohbet odası oluşturman yeterli. Hiç TR sunucu ihtiyacı duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…