memin1461 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2013 Mesajlar 14 3 Ağustos 2013 #1 Batman AC GOTY yükledim crack de yaptım.G FWL de yükledim fakat oyuna girdiğimde gfwl açılmıyor. Home tuşuna da bastım oyun hiçbir tepki vermiyor. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Batman AC GOTY yükledim crack de yaptım.G FWL de yükledim fakat oyuna girdiğimde gfwl açılmıyor. Home tuşuna da bastım oyun hiçbir tepki vermiyor. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2013 #2 AC ve GFWL'yi sil, önce GFWL'yi internet kapalı iken kur, sonra AC'i kur, Release Data Check yapma. Orjinal almaya özen göster.
AC ve GFWL'yi sil, önce GFWL'yi internet kapalı iken kur, sonra AC'i kur, Release Data Check yapma. Orjinal almaya özen göster.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Ağustos 2013 #3 Orijinal al: Batman Arkham City - Buy and download on GamersGate