Batman Arkham Aslyum GOTY İncelemem

Freudel

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Laboratuvar
Daha fazla  
Meslek
Moleküler Biyoloji ve Genetik
Oyunu gerçekten beğendim dönemine göre gerçekten güzel bir oyun yapılmış fakat ciddi sorunları da yok değil. Scarecrowun leş platform bölümleri, titanların üzerine koşarken batarang atıp sersemleyince dövmenin sıkması (1-2 defa olsa bir şey demeyeceğim. 10 saatlik oyunun 4 saati buna gitmiştir.) Gideceğin yeri bulma konusunda zorluk yaşamak. Karakter gelişimini his ettirememek. Oyunda 20 geliştirme var oyunu bitirdiğimde 4 5 tane kalmıştı zaten onlarda açsam bile kullanmayacağım şeylerdi. Gerçekten geliştiğinizi hissetmiyorsunuz 2-3 geliştirme harici diğerleri gereksizdi.

Beğendiğim yönlere gelecek olursak hikayesi mükemmel işleyişi mükemmel anlatım mükemmel. Gerçekten korku oyunu olmasa bile gerildim. Scarecrow bölümleri harici, Poison Ivy, Harley Quenn, Joker ve Killer Croc bölümleri güzeldi. Peşine düştüğümüz kişiye göre açık dünyanın değişmesi de güzel ayrıntıydı. Oyun hala oynanır, oynamadıysanız durmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…