Çözüldü Batman Arkham Asylum 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

davut1

Hectopat
Katılım
31 Mart 2020
Mesajlar
29
Merhaba, Batman Arkham Asylum oyununda:
0xc000007b hatası alıyorum. Procces monitörden baktım ama pek bir şey anlamadım. Videodaki gibi yazan DLL'leri silip yükledim ama düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim.

 
Raporu herkese açık bir şekilde paylaşın.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png
 
C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll

Sil ve bunu kur.

 
Sorunu çözdüm.
Sorun PC dosyalarında değilmiş. Oyun dosyalarındaymış boşa System 32 ile uğraşıyormuşum.
Oyun dosyalarındaki eksik olan dosyayı internetten indirip görselde belirtilen yere attım sorun çözüldü.
Dosyayı internetten indirirken 32 bit veya 64 bit olarak seçerek indiriyorsunuz ben 32 olanı indirip attım oyundan oyuna değişebilir.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 125
Onu yapmasanız iyiydi işte. Çoğu soruna bu işlem sebep oluyor zaten. lifo en temiz yolu önermiş, keşke öyle yapsaydınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı