A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Windows 8.1 Single Language kullanıyorum. Ekran kartı GT 1030. oyunu FitGirl repackten indirdim ekteki hatayı veriyor arkadaşlar DxDiag'da sürüm DX11 olarak gözüküyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 65,5 KB · Görüntüleme: 31
Windows 8.1 Single Language kullanıyorum. Ekran kartı GT 1030. oyunu FitGirl repackten indirdim ekteki hatayı veriyor arkadaşlar DxDiag'da sürüm DX11 olarak gözüküyor ne yapmalıyım?
Çözüm Mustafa.Kaan 13 Temmuz 2025 Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center Bunu da deneyin. Düzeldi mi bununla?
Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center Bunu da deneyin. Düzeldi mi bununla?
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #11 Mustafa.Kaan dedi: Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center Bunu da deneyin. Düzeldi mi bununla? Genişletmek için tıkla... Yeni bakabildim. Evet bunları yükleyince düzeldi çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center Bunu da deneyin. Düzeldi mi bununla? Genişletmek için tıkla... Yeni bakabildim. Evet bunları yükleyince düzeldi çok teşekkür ederim.