Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 569 Çözümler 2 Bugün 19:43 #1 Selamlar, Steam üzerinden Batman Arkham Asylum yükledim fakat oyun açılmıyor. Önceden açılan forumlara baktım ancak çözemedim. Hata şu şekilde: Dosya Ekleri IMG-20251217-WA0004.jpg 57,2 KB · Görüntüleme: 12
Selamlar, Steam üzerinden Batman Arkham Asylum yükledim fakat oyun açılmıyor. Önceden açılan forumlara baktım ancak çözemedim. Hata şu şekilde:
Çözüm Tregstünd Bugün 19:49 Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net
Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 524 Makaleler 2 Çözümler 4 Bugün 19:49 #2 Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net
KS KS Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 569 Çözümler 2 Bugün 20:14 #3 Tregstünd dedi: Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tregstünd dedi: Anlatılanı yap; Çözüldü: Batman Arkham Asylum ''0xc000007b'' hatası Oyun bu hatayı veriyor ve ne indireceğimden pek emin değilim. process monitor raporu: www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkürler.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 524 Makaleler 2 Çözümler 4 Bugün 20:16 #4 Qwertyq dedi: İşe yaradı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Arkham üçlemesi harikadır. Arkham Asylum çıkışından bayağı bir zaman geçti ama hala taş gibi oyun. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Qwertyq dedi: İşe yaradı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Arkham üçlemesi harikadır. Arkham Asylum çıkışından bayağı bir zaman geçti ama hala taş gibi oyun. İyi oyunlar.