Çözüldü Batman Arkham Asylum açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaicutee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin, Epic Games üzerinden Batman Arkham Asylum aldım fakat bu hata ile karşılaşıyorum. DirectX gfwl indirdim fakat böyle bir şey çıkıyor sebebini anlamadım bilen yardımcı olabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    4,6 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
Eksik .NET Framework 3.5 veya DirectPlay yüzünden oluyor. Windows Özelliklerini Aç kapat kısmına gir, oradan .NET 3.5 ve eski bileşenler altındaki DirectPlay kutucuğunu işaretleyip tamam de.

Hala açılmazsa oyunun kurulu olduğu klasöre git, Binaries içindeki BmStartApp.exe veya ShippingPC-BmGame.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dene bi, launcher bazen sapıtıyor çünkü.
Eksik .NET Framework 3.5 veya DirectPlay yüzünden oluyor. Windows Özelliklerini Aç kapat kısmına gir, oradan .NET 3.5 ve eski bileşenler altındaki DirectPlay kutucuğunu işaretleyip tamam de.

Hala açılmazsa oyunun kurulu olduğu klasöre git, Binaries içindeki BmStartApp.exe veya ShippingPC-BmGame.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dene bi, launcher bazen sapıtıyor çünkü.

Çözüm
Batman Arkham Asylum Advanced Launcher diye bir Launcher var nexus mod da net çalışır fakat biraz yavaş senin PC Windows 11 herhalde bende oynayamamıştım.
Bburadan ulaşabilirsin moda.

oldu teşekkür ederim iyi günler

Bu arada konudan bağımsız; kulaklık takacaksanız oyun açılmadan takın bazen algılamayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…