L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Oyuna tıkladığımda bir şey yüklememi istiyor yükleye bastığımda şöyle hata veriyor Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2025
Oyuna tıkladığımda bir şey yüklememi istiyor yükleye bastığımda şöyle hata veriyor Windows 10 kullanıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 29 Ağustos 2025 #11 Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız? Güncelleme eskiyse Windows'u güncelleyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız? Güncelleme eskiyse Windows'u güncelleyip tekrar deneyin.
KS KS L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #12 reptile dedi: Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız? Güncelleme eskiyse Windows'u güncelleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum Nerden Bakabilirim? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız? Güncelleme eskiyse Windows'u güncelleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum Nerden Bakabilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 29 Ağustos 2025 #13 Windows güncelleştirmelerini denetlemek ve çalıştırmak için ekran okuyucu kullanma - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerinin kullanılabilir olup olmadığını denetlemek ve bunları yüklemek için ekran okuyucu kullanın. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Windows güncelleştirmelerini denetlemek ve çalıştırmak için ekran okuyucu kullanma - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerinin kullanılabilir olup olmadığını denetlemek ve bunları yüklemek için ekran okuyucu kullanın. support.microsoft.com
KS KS L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #14 reptile dedi: Windows güncelleştirmelerini denetlemek ve çalıştırmak için ekran okuyucu kullanma - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerinin kullanılabilir olup olmadığını denetlemek ve bunları yüklemek için ekran okuyucu kullanın. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Burdan güncelliyebilir miyim? Dosya Ekleri 1756552046002.png 77,4 KB · Görüntüleme: 13 Artı 0 Eksi
reptile dedi: Windows güncelleştirmelerini denetlemek ve çalıştırmak için ekran okuyucu kullanma - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerinin kullanılabilir olup olmadığını denetlemek ve bunları yüklemek için ekran okuyucu kullanın. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Burdan güncelliyebilir miyim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 30 Ağustos 2025 #15 Evet. Denetle dedikten sonra adımları takip edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #16 reptile dedi: Evet. Denetle dedikten sonra adımları takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denetle diyince tepki vermiyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Evet. Denetle dedikten sonra adımları takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denetle diyince tepki vermiyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 30 Ağustos 2025 #17 İlginç. Sistemde buna benzer başka sorunlar yaşıyor musunuz peki? Artı 0 Eksi
KS KS L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #18 reptile dedi: İlginç. Sistemde buna benzer başka sorunlar yaşıyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamıyorum tıklıyorum birşey olmuyor gine tıklıyom gine birşey olmuyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: İlginç. Sistemde buna benzer başka sorunlar yaşıyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamıyorum tıklıyorum birşey olmuyor gine tıklıyom gine birşey olmuyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 30 Ağustos 2025 #19 Görselde bulunan "Bu özelliği indir ve yükle" yazısına tıkladığınızda yine tepki vermiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #20 reptile dedi: Görselde bulunan "Bu özelliği indir ve yükle" yazısına tıkladığınızda yine tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tıklıyınca tepki veriyor diyer görseldede o hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Görselde bulunan "Bu özelliği indir ve yükle" yazısına tıkladığınızda yine tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tıklıyınca tepki veriyor diyer görseldede o hatayı veriyor.