EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Oyun DS 4'ü algılamıyor bir türlü oynayamadım. X360 CE ile denedim olmadı, DS 4 programı ile denedim olmadı.
Oyun DS 4'ü algılamıyor bir türlü oynayamadım. X360 CE ile denedim olmadı, DS 4 programı ile denedim olmadı.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Eylül 2023 #2 EgoWaixx dedi: Oyun DS 4'ü algılamıyor bir türlü oynayamadım. X360 CE ile denedim olmadı, DS 4 programı ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya dizininde ‘launcher’ dosyası olması lazım ayarları yapabildiğin. Orada gamepadi seçmen gerekebilir kontroller kısmında. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Oyun DS 4'ü algılamıyor bir türlü oynayamadım. X360 CE ile denedim olmadı, DS 4 programı ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya dizininde ‘launcher’ dosyası olması lazım ayarları yapabildiğin. Orada gamepadi seçmen gerekebilir kontroller kısmında.