Batman Arkham Asylum GOTY Edition açılmıyor

Corix

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce de eski bilgisayarımda Windows 10 kullanırken de bu sorunu yaşamış ve düzelmiştim ama şu an nasıl yapığımı hatırlamıyorum, şimdiki bilgisayarımda W11 kullanıyorum ve oyuna Steam üzerinden giriş yapıyorum, açılan pencereden oyna seçeneğine tıklıyorum ve birkaç saniye sonra oyun açılmadan kendiliğinden kapanıyor. Sorunu çözemedim.

1- Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada
2- .NET Framework
Bunları kurun lütfen, sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Kurma esnasında sorun yaşamanız halinde linkteki açıklamaları takip edin. Olurda yine olmadı; bana yazın, yardımcı olurum.
teşekkür ederim geri dönüş sağlayacağım

1- Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada
2- .NET Framework
Bunları kurun lütfen, sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Kurma esnasında sorun yaşamanız halinde linkteki açıklamaları takip edin. Olurda yine olmadı; bana yazın, yardımcı olurum.
1762290239074.png
sadece bunlar yüklendi, ama sadece birinci verdiğiniz linkteki çalıştı 2. linkte verdiğiniz (dotnetfx35.exe) indirdim, fakat açılmadı

Son düzenleme:
teşekkür ederim geri dönüş sağlayacağım

Eki Görüntüle 2598723sadece bunlar yüklendi, ama sadece birinci verdiğiniz linkteki çalıştı 2. linkte verdiğiniz (dotnetfx35.exe) indirdim, fakat açılmadı
İlginç, belki sizde halihazırda yüklüdür. Bir çalıştırmayı deneyin. Olmazsa ben onunda başka bir linkini bulurum.

İlginç, belki sizde halihazırda yüklüdür. Bir çalıştırmayı deneyin. Olmazsa ben onunda başka bir linkini bulurum.
şuan oyuna hala girilmiyor, bütün bu kurduklarımı denetim masasından tek tek silsem sonra da baştan sona eksiksiz indirsem mi diye düşünüyorum eğer sorun cidden bundan kaynaklı diye düşünüyorsan ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı