ScaniaR440
Hectopat
Batman Arkham Asylum GOTY Edition için Türkçe yama arıyorum. Virüssüz güncel Türkçe yama önerecek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Batman Arkham Asylum GOTY Edition için Türkçe yama arıyorum. Virüssüz güncel Türkçe yama önerecek var mı?
Adamın attığı linkte bir sıkıntı var mı?
Güvenilir değil mi?![]()
Batman: Arkham Asylum – %100 Türkçe Yama
Menü ve Görevler %100 Altyazılar %100 Bu yama Okan ŞEN tarafından hazırlanmıştır. Merhaba arkadaşlar, Batman : Arkham Asylum oyunu içinwww.oyunceviri.net
güvenilirmiymişGüvenilir değil mi?
Muhtemelen çözmüşsündür ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için cevaplıyım dosya konumu seçmenizi istiyor seçmezseniz kendi belirlediği random bir yere yamayı kuruyor o yüzden yama oyuna geçmiyor çözümü oyun nereye kuruluysa o dosyayı seçin epic games için: Programfiles-}Epic Games-}Batman Arkham Asylum GOTY'e kura bilirsinizya kurulumu yaptım zaten basit bir işlemi var açtıktan sonra ileri ileri deyip en son tamam dedikten sonra çıkış yapınca oyunu açtığımızda oyunun türkçe olması gerekmiyor muydu? birkaç kez farklı linklerden denedim ama olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.