İnceleme Batman: Arkham Asylum İncelemesi

Hocam onlar opsiyonel değil mi? Yani suç ihbarı geliyor istersen yap istersen yapma.
Suç ihbarı? Oyun bir adada çizigisel ilerliyor. Açık dünyası falan yok yani. Keşke opsiyonel olsaydı ama

Batman oyunlarının combat'ı çok keyiflidir, yorumunuza katılmıyorum maalesef. Çoğu düşmanı da aynı anda idare edebiliyorsunuz. Bütün seriyi oynadım, hiç böyle bir zorlukla karşılaşmadım. Dövüşürken bu arada sadece yumruk atmak zorunda da değilsiniz, Batarang, Batclaw gibi şeyler de kullanılıyordu. İlk oyunda da vardı galiba.

Suç ihbarı? Oyun bir adada çizigisel ilerliyor. Açık dünyası falan yok yani. Keşke opsiyonel olsaydı ama
Yapacak bir şey yok o zaman.

Yani çok zevkli bence de. Mesela Arkham Origin'de karakolda en zor modda o polislerin hepsini dövdüm. Çok süper vuruyor.

Bir yere kadar öyle. Başlangıçta düşmanlarla zevkli ve keyif alarak dövüşüyordum. İlerleyen kısımlarda düşman sayısı fazla olmaya başladı daha yumruk animasyonu bitmeden dayak yiyorsunuz.

Bir yere kadar öyle. Başlangıçta düşmanlarla zevkli ve keyif alarak dövüşüyordum. İlerleyen kısımlarda düşman sayısı fazla olmaya başladı daha yumruk animasyonu bitmeden dayak yiyorsunuz.
Eğer hocam bu sorunu yaşıyorsanız sis bombası vesaire de atabilirsiniz, anında hepsi öksürüyor zaten. Pat pat indiriyorsunuz. Gadget'ları kullanmayı deneyin bu durumda. Ben dediğim gibi bu sorunu yaşamadım ama en azından hem çeşitlilik katar hem de belki sorununuzu çözer ileriki oyunlarda.

İlk oyunda malesef bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…