Batman Arkham Asylum PhsyX Sorunu

great_paladin

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün uplayden Batman Arkham Asylum almıştım. Oyunu indirdim ve autorunda ayarlardan phsyxi açmaya çalıştım. Kartım yeterli olduğu halde yetersiz dedi(GTX 760) sonra oyunu daha açmadan rigid body updates diye bir şey indirdim, açılmadı. Herhalde sorun patchtedir diyip oyunu silip tekrar kurdum. Büyük bir heyecanla açılmasını beklerken gene açılmadı. Nvidia Corporation dosyasındaki PhsyX dosyalarını binaries klasörüne attım çalışmadı. Nvidia Legacy PhsyX kurdum olmadı. Configden PhysXin değerini 2 yaptım gene olmadı. Tüm sürücüler zaten günceldi hiçbir şey anlayamadım. Lütfen yardım edin.Format atın falan da demeyin lütfen!

Not: Bu arada verilen hata, Failed to initilaze the PhsyX, Please install the latest drivers.
Bu arada oyun GOTY edition.

Beyler Bendede Aynı Hata Kuruyorum Sorun Çözülürmü Şu An Nolur olsun olmassa Çıldırrım
Yanı Bende Batman Arkham Asylum İndirdim Olmuyo Ekran Kartım Yeterlimi? İNTEL HD GRAPHİCS 4000 İntel Core i5 3340m 8 gb ram x64 64 bit işletim sistemi ile ibaret MARKA:Hp Elitebook 8570p
Arkadaşlar Oldu Allah Razı OlsunEki Görüntüle 528690Eki Görüntüle 528691Eki Görüntüle 528692

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı