Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar oyunu Steam'den aldım ve titan görevinde titanları dövmeme rağmen Batman videodaki aracı çağırmıyor. Videodaki 43:48 - 43:53 arasında aracı çağırıyor ama benim oyunumda çağırmıyor ne yapmam gerek? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Arkadaşlar oyunu Steam'den aldım ve titan görevinde titanları dövmeme rağmen Batman videodaki aracı çağırmıyor. Videodaki 43:48 - 43:53 arasında aracı çağırıyor ama benim oyunumda çağırmıyor ne yapmam gerek? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N Newtt Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Aynısı banada oldu çözüm bulabildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Newtt dedi: Aynısı bana da oldu çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım sanırım yamadan kaynaklanan bir sorun olabilir yama varsa kaldırıp dene. Artı 0 Eksi
Newtt dedi: Aynısı bana da oldu çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım sanırım yamadan kaynaklanan bir sorun olabilir yama varsa kaldırıp dene.