Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #1 Batman Arkham Asylum Türkçe Yama nereden bulabilirim? Oyun Çeviri'den indirdim, çalışmadı.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #2 Başka bir yerde çalışması bulunmuyor. Çalışmamasının sebebi ise oyunun güncel versiyonlarına göre yamanın uyarlanmamış olması maalesef. Son düzenleme: 17 Şubat 2022
Başka bir yerde çalışması bulunmuyor. Çalışmamasının sebebi ise oyunun güncel versiyonlarına göre yamanın uyarlanmamış olması maalesef.
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 17 Şubat 2022 #3 Eymzng dedi: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama nereden bulabilirim? Oyun Çeviri'den indirdim, çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun yaşadın tam olarak?
Eymzng dedi: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama nereden bulabilirim? Oyun Çeviri'den indirdim, çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun yaşadın tam olarak?
FronX Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Player01 dedi: Nasıl bir sorun yaşadın tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi oyunu indirdim oyunçeviriden yamayı indirsem bende bir sorun yaşar mıyım?
Player01 dedi: Nasıl bir sorun yaşadın tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi oyunu indirdim oyunçeviriden yamayı indirsem bende bir sorun yaşar mıyım?