Batman Arkham Asylum Visual C++ ve Framework hataları

Makaleler
9
Daha fazla  
Oyunu başlatırken ve oyunun yanında gelen "redist" paketini yüklerken, 2 çeşit hata alıyorum. "DirectX" paketini yükledim fakat sorunum çözülmedi. Ne yapmalıyım?

Oyun dosyalarını da doğruladım, işe yaramadı.

Visual C++ 2005'i yüklerken bu hatayı alıyorum.

Adsız.png

Oyuna girerken ise, bu hatayı alıyorum.

Adsız.png

Son düzenleme:
Steam kütüphanesinden oyunu sağ tıklayıp Özellikler --> Yerel Dosyalar --> Oyunun içerik dosyalarını doğrula deyin. Ayrıca Microsoft .NET Framework 2, 3, 4 ve ara sürümlerinin hepsini yükleyip kurun, aynı şekilde Visual C++ 2005 de dahil. Sorununuz mutlak çözülecektir.

Steam kütüphanesinden oyunu sağ tıklayıp Özellikler --> Yerel Dosyalar --> Oyunun içerik dosyalarını doğrula deyin. Ayrıca Microsoft .NET Framework 2, 3, 4 ve ara sürümlerinin hepsini yükleyip kurun, aynı şekilde Visual C++ 2005 de dahil. Sorununuz mutlak çözülecektir.

Dediğim gibi, oyun dosyalarını doğrulamak hiçbir işe yaramadı.

Şunu indirip dener misiniz? Ayrıca Win + R diyip cmd komutunu çalıştırdıktan sonra sfc /scannow yapar mısınız?

Link: DirectX İndirme Aracı

SFC: https://support.microsoft.com/tr-tr...er-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system

DirectX'i yükledim dediğim gibi, o da olmuyor..

Scannow komutunu maleesef çalıştıramıyorum, gene farklı hatayla karşılaşıyorum. Aynı şekilde güvenli mod ile de denedim, dosyaları onaylıyor. %100'e geldiği zaman gene Resource Protection hatası veriyor.

Adsız.png

Başlat'tan cmd olarak yazıp Yönetici olarak çalıştır'ı seçin, bir daha deneyin.

Resource Protection hatasına gelirsek şu siteye göz atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı