OperationNightfall Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:23 #11 messinho dedi: Kanka teşekkür ederimde. Bu yamayı ben kurmuştum bende ara sahneler İngilizce oluyordu. Farklı cihaz denedim yine aynı sorun şu an bende Batman oynuyorum ara sahneler İngilizce. Genişletmek için tıkla... Reis yamayı silip tekrar kurmayı dener misin bir bu tavsiye net bir bilgi değil bu arada. Yerayay dedi: @OperationNightfall false-positive, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Reis bakacaksınmı bir şu arkadaşa.@messinho
messinho dedi: Kanka teşekkür ederimde. Bu yamayı ben kurmuştum bende ara sahneler İngilizce oluyordu. Farklı cihaz denedim yine aynı sorun şu an bende Batman oynuyorum ara sahneler İngilizce. Genişletmek için tıkla... Reis yamayı silip tekrar kurmayı dener misin bir bu tavsiye net bir bilgi değil bu arada. Yerayay dedi: @OperationNightfall false-positive, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Reis bakacaksınmı bir şu arkadaşa.@messinho
messinho Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:42 #12 Gerek yok İngilizce yeterli seviyede biliyorum düşünmeniz yeter.
OperationNightfall Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:44 #13 messinho dedi: Gerek yok İngilizce yeterli seviyede biliyorum düşünmeniz yeter. Genişletmek için tıkla... Yani reis benim de tam bir bilgim yok araştırıp bakarsam etiketler atarım buraya kendine iyi bak iyi oyunlarla kal inşallah.
messinho dedi: Gerek yok İngilizce yeterli seviyede biliyorum düşünmeniz yeter. Genişletmek için tıkla... Yani reis benim de tam bir bilgim yok araştırıp bakarsam etiketler atarım buraya kendine iyi bak iyi oyunlarla kal inşallah.
messinho Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:42 #14 OperationNightfall dedi: Yani reis benim de tam bir bilgim yok araştırıp bakarsam etiketler atarım buraya kendine iyi bak iyi oyunlarla kal inşallah. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar kral. sağlıcakla kal.
OperationNightfall dedi: Yani reis benim de tam bir bilgim yok araştırıp bakarsam etiketler atarım buraya kendine iyi bak iyi oyunlarla kal inşallah. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar kral. sağlıcakla kal.