Çözüldü Batman Arkham City "Message file not found"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

XboxBonobo

Hectopat
Batman Arkham City'yi öğretiyordum kuzenime. Catwoman'ı kurtardıktan sonra "Message file not found" diye hata aldım. Save'leri sildim ama kayıt seçtikten sonra "Message file not found" hatasını yine veriyor. Yardımcı olur musunuz?

(Oyunum Steam'den alınmıştır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyuna doğrulama yaparsam olur mu?

Deneyebilirsiniz. Ben yine de buldugum bir cözümü size sunmak isterim. Belki isinize yarar.

Steam\SteamApps\common\Batman Arkham City GOTY\BmGame\Config\DefaultEngine.ini dosyasini Notepad ile acin. Buradan "AllowD3D10=True" degerini, "AllowD3D10=False" olarak degistirip kaydedin. Bilgisayari yeniden baslatip tekrar deneyin.
Batman'de bu tür hatalar genelde oyundaki PhysX ayarı ile alakalı oluyor. Oyun ayarlarından PhysX'i kapatıp dener misiniz?

Ayrıca aldığınız hata tam olarak bu şekilde mi geçiyor?
batman ac ve birkaç dosyanın yanında yazıyor gelen mesajda

Message file not found yazıyor​

Batman'de bu tür hatalar genelde oyundaki PhysX ayarı ile alakalı oluyor. Oyun ayarlarından PhysX'i kapatıp dener misiniz?

Ayrıca aldığınız hata tam olarak bu şekilde mi geçiyor?

Zaten kapalıymış.

Hatanin ekran görüntüsünü paylasir misiniz?
batman.png

Oyuna doğrulama yaparsam olur mu?

Deneyebilirsiniz. Ben yine de buldugum bir cözümü size sunmak isterim. Belki isinize yarar.

Steam\SteamApps\common\Batman Arkham City GOTY\BmGame\Config\DefaultEngine.ini dosyasini Notepad ile acin. Buradan "AllowD3D10=True" degerini, "AllowD3D10=False" olarak degistirip kaydedin. Bilgisayari yeniden baslatip tekrar deneyin.

Çözüm
Deneyebilirsiniz. Ben yine de buldugum bir çözümü size sunmak isterim. Belki isinize yarar.

Steam\SteamApps\common\Batman Arkham City GOTY\BmGame\Config\DefaultEngine.ini dosyasini Notepad ile acin. Buradan "AllowD3D10 = True" degerini, "AllowD3D10 = False" olarak degistirip kaydedin. Bilgisayari yeniden baslatip tekrar deneyin.

Sağ olun çözüm bulundu konu kitlenebilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı