J jackliverbird Ziyaretçi 23 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar batman arkham city game of the year edition ve normal sürümünü yükledim. Ama her ikisi de save olmuyor. Games for windows live sorunu var diyorlar ama yine çözülmedi.
Arkadaşlar batman arkham city game of the year edition ve normal sürümünü yükledim. Ama her ikisi de save olmuyor. Games for windows live sorunu var diyorlar ama yine çözülmedi.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 23 Ağustos 2013 #3 Onun için çevrimdışı olarak oturum açacaksın. Tam olarak hatırlamıyorum ama birazcık ingilizcen varsa oyunu açtığında yazıları okuyup deneyebilirsin.
Onun için çevrimdışı olarak oturum açacaksın. Tam olarak hatırlamıyorum ama birazcık ingilizcen varsa oyunu açtığında yazıları okuyup deneyebilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Ağustos 2013 #5 Crack yapmayı bilmediğin için. Orijinal al: Batman Arkham City GOTY Steam Gift - Batman