Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #1 3'ünden birini almak istiyorum. Oyunlara baktım ama fark göremedim. Knight alamam çünkü kütüphanemde mevcut. Hangisini almalıyım?
3'ünden birini almak istiyorum. Oyunlara baktım ama fark göremedim. Knight alamam çünkü kütüphanemde mevcut. Hangisini almalıyım?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 22 Ağustos 2020 #2 Sırasıyla almanız daha iyi bence ilk oyun olan Asylum'u alın.
boteul Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 209 22 Ağustos 2020 #3 Asylum ve City bağlantılı ikisinide bitirdim. Ancak origins oynamadım. Bana kalırsa ilk asylum alın, elinize para geçince City alın.
Asylum ve City bağlantılı ikisinide bitirdim. Ancak origins oynamadım. Bana kalırsa ilk asylum alın, elinize para geçince City alın.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Ağustos 2020 #4 Asylum almanızı tavsiye ederim.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Ağustos 2020 #5 City serinin en iyi oyunu.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Ağustos 2020 #6 Onur Altuğ Sever dedi: City serinin en iyi oyunu. Genişletmek için tıkla... Grafikler nasıl hocam? Şu an Knight oynuyorum da. Emzik dedi: 3'ünden birini almak istiyorum. Oyunlara baktım ama fark göremedim. Knight alamam çünkü kütüphanemde mevcut. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Keşke direkt Arkham Collection alsaydınız, ben öyle yaptım memnunum, ardından da Origins alır seriyi tamamlardınız
Onur Altuğ Sever dedi: City serinin en iyi oyunu. Genişletmek için tıkla... Grafikler nasıl hocam? Şu an Knight oynuyorum da. Emzik dedi: 3'ünden birini almak istiyorum. Oyunlara baktım ama fark göremedim. Knight alamam çünkü kütüphanemde mevcut. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Keşke direkt Arkham Collection alsaydınız, ben öyle yaptım memnunum, ardından da Origins alır seriyi tamamlardınız
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Ağustos 2020 #7 706143 dedi: Grafikler nasıl hocam? Şu an Knight oynuyorum da. Genişletmek için tıkla... Aşırı grafik takıntın yoksa gayet iyi düzeyde denilebilir.
706143 dedi: Grafikler nasıl hocam? Şu an Knight oynuyorum da. Genişletmek için tıkla... Aşırı grafik takıntın yoksa gayet iyi düzeyde denilebilir.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Ağustos 2020 #8 Onur Altuğ Sever dedi: Aşırı grafik takıntın yoksa gayet iyi düzeyde denilebilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç videosuna baktım da grafikler iyi denebilir de vuruş hissiyatı pek iyi gelmedi bana, gerçi aldım yine oynayacağım ama oynayan birinden duymak iyi olur
Onur Altuğ Sever dedi: Aşırı grafik takıntın yoksa gayet iyi düzeyde denilebilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç videosuna baktım da grafikler iyi denebilir de vuruş hissiyatı pek iyi gelmedi bana, gerçi aldım yine oynayacağım ama oynayan birinden duymak iyi olur
N NousrAX Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 552 Çözümler 2 22 Ağustos 2020 #9 Save 80% on Batman: Arkham Collection on Steam buradan 20 TL gibi bir fiyata hepsini alabilirsiniz. Zaten Origins pek de iyi bir oyun değil. O yüzden gerek yok bence Origins oynamaya.
Save 80% on Batman: Arkham Collection on Steam buradan 20 TL gibi bir fiyata hepsini alabilirsiniz. Zaten Origins pek de iyi bir oyun değil. O yüzden gerek yok bence Origins oynamaya.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Ağustos 2020 #10 NousrAX dedi: Save 80% on Batman: Arkham Collection on Steam buradan 20 TL gibi bir fiyata hepsini alabilirsiniz. Zaten Origins pek de iyi bir oyun değil. O yüzden gerek yok bence Origins oynamaya. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta Arkham Knight bulunuyor. Konuyu okursanız görebilirsiniz
NousrAX dedi: Save 80% on Batman: Arkham Collection on Steam buradan 20 TL gibi bir fiyata hepsini alabilirsiniz. Zaten Origins pek de iyi bir oyun değil. O yüzden gerek yok bence Origins oynamaya. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta Arkham Knight bulunuyor. Konuyu okursanız görebilirsiniz