shadowtime0 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #1 Geçen Batman Asylum indirmiştim, normal hızda indi. Şimdi Arkham City indiriyorum ve indirme hızı da normal, niye yavaş iniyor anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?
Geçen Batman Asylum indirmiştim, normal hızda indi. Şimdi Arkham City indiriyorum ve indirme hızı da normal, niye yavaş iniyor anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce.
İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce.
shadowtime0 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #3 Yaklaşık 1.30 Emrf dedi: İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce. Genişletmek için tıkla... saattir indiriliyor Emrf dedi: İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce. Genişletmek için tıkla... tam olarak şimdi indi 1 saat geçmiş bak Son düzenleme: 25 Temmuz 2024
Yaklaşık 1.30 Emrf dedi: İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce. Genişletmek için tıkla... saattir indiriliyor Emrf dedi: İndirme işlemi yaparken diskte çalışmakta, tahmini süre biraz saçmalamış. 30-40 dakikaya iner tahminimce. Genişletmek için tıkla... tam olarak şimdi indi 1 saat geçmiş bak