Oyun Batman Arkham Collection 15.30 TL!

7.75TL para değil şu devirde o oyun için. Tüm seriye de sahip olursun. Yapıştır geç derim.
Alıyorum, zaten Dishonored'in iade parasıydı. Olmadı yine iade ederim kalır hesapta

Origins rezalet diyebilirim Arkham Knight öneririm biraz daha koyup en azından 30 saat oynarsın Full Complete yapmak istiyorsan.
Zaten Arkham Collection'u önceden almıştım hocam, gerekli mi diye sordum boş duracağına alayım gitsin.

Zaten Mortal Kombat olduğu için gerek duymadım almaya hocam, sağolun yinede tekrar araştıracağım.
Mortal kombat varsa almanıza gerek yok bence hocam. Bende İnjutsice 2 almayı düşündüm ama alasım gelmedi pek.

Mortal Kombat varsa almanıza gerek yok bence hocam. Bende injutsice 2 almayı düşündüm ama alasım gelmedi pek.

Sizce ben ne alayım 28TL var şu anlık Arkham serisi çekeyim mi? Oyunları iade etmiyorum dükkan puanı kasıyorum 15TL için edecek değilim.

Mortal kombat varsa almanıza gerek yok bence hocam. Bende İnjutsice 2 almayı düşündüm ama alasım gelmedi pek.
Oynayacağımdan değil ama 7.75 tl elin amerikalısının 5 dolar verdiği yerde çok uygun olduğunu düşündüğüm için aldım ben şahsen.

İnsanlar artık oyun almanın bile telaşına giriyor. İndirim dönemi sonrası %100 zam yiyecek gibi.

Sizce ben ne alayım 28TL var şu anlık Arkham serisi çekeyim mi? Oyunları iade etmiyorum dükkan puanı kasıyorum 15TL için edecek değilim.
28 TL’ye daha iyi bir seçenek yok, satın al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…