Oyun Batman Arkham Collection 15.30 TL!

Mortal Kombat varsa almanıza gerek yok bence hocam. Bende injutsice 2 almayı düşündüm ama alasım gelmedi pek.

Bana kalırsa Injustice 2 Mortal Kombat'tan daha iyidir 1V1 olarak en sevdiğim oyun olabilir kendisi cidden iyi bir yapım olduğunu söyliyebilirim tavsiye ederim Ultimate Edition almak çok daha mantıklı daha çok karakter geliyor reverse flash aralarında favorimdir Black lighting gibi karakterlerde ekleniyor.

Oynayacağımdan değil ama 7.75 tl elin amerikalısının 5 dolar verdiği yerde çok uygun olduğunu düşündüğüm için aldım ben şahsen.
Bende senin gibiyim şuan. Zam gelecek diye düşününce hemen oyun kapayım diyorum. Mortal Kombat XL indirime girsede alsam rahatlayacam.

LEGO Batman 2(trilogy)'yi de aldım ben. Hiç belli olmaz kaçırmayın derim.

Potansiyel olarak fiyatının baya artacağını öngördüğüm oyun. Bu fiyatı belki de son kez görüyoruz.

Sizce ben ne alayım 28TL var şu anlık Arkham serisi çekeyim mi? Oyunları iade etmiyorum dükkan puanı kasıyorum 15TL için edecek değilim.
Lego Batman Trilogy 7.50tl ye alarak 3 oyuna sahip olabilirsin. Eğer bütçe arttırırsan Assassins Creed oyunlarına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…