XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Ağustos 2022 #31 supernovaa dedi: Arkham Collection aldım. En güzel olanı hangisi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 2. oyunu güzel ama grafikleri olarak Arkham Knight.
supernovaa dedi: Arkham Collection aldım. En güzel olanı hangisi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 2. oyunu güzel ama grafikleri olarak Arkham Knight.
ThermL Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 126 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #32 supernovaa dedi: Arkham Collection aldım. En güzel olanı hangisi ? Genişletmek için tıkla... Fikrimce hepsi oynanış bakımından aynı tek fark grafikler. O yüzden tavsiyem en son çıkan hangisiyse onu oyna. Şahsen ben ilk çıkanla en son çıkanı oynadım, sanki hiçbir zaman farklı bir oyuna geçiş yapmamış gibi hissettim.
supernovaa dedi: Arkham Collection aldım. En güzel olanı hangisi ? Genişletmek için tıkla... Fikrimce hepsi oynanış bakımından aynı tek fark grafikler. O yüzden tavsiyem en son çıkan hangisiyse onu oyna. Şahsen ben ilk çıkanla en son çıkanı oynadım, sanki hiçbir zaman farklı bir oyuna geçiş yapmamış gibi hissettim.