D Denizz2343 Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ekim 2023 #1 Steam yakın zamanda Türk lirası ile olan desteğini tamamen kesecek. Değil 15 TL'ye 15 dolara bile bulamazsınız. Bence alın.
Steam yakın zamanda Türk lirası ile olan desteğini tamamen kesecek. Değil 15 TL'ye 15 dolara bile bulamazsınız. Bence alın.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2023 #3 Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor.
Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor.
X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 25 Ekim 2023 #4 Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Reis sonra rat'ı yiyince görürsün korsanı.
Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Reis sonra rat'ı yiyince görürsün korsanı.
İ İzmirli Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 664 25 Ekim 2023 #5 Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın.
Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.211 Çözümler 86 25 Ekim 2023 #6 Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her oyunda korsanı var. Ne yapacaksın bu durumda? Hiç mi satın almadın herhangi bir oyun için? xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... İzmirli dedi: Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın. Genişletmek için tıkla... Google'a girip Full indir yazıp ilk çıkan sitelere tıklarsanız tabii ki virüs yersiniz.
Prime777 dedi: Bunu almayi dusundum ama korsani oldugunu gorunce vazgectim. Korsani varsa, gidip parayla almak mantikli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her oyunda korsanı var. Ne yapacaksın bu durumda? Hiç mi satın almadın herhangi bir oyun için? xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... İzmirli dedi: Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın. Genişletmek için tıkla... Google'a girip Full indir yazıp ilk çıkan sitelere tıklarsanız tabii ki virüs yersiniz.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.468 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2023 #7 15₺ çok ucuz, kesinlikle alınmalı.
İ İzmirli Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 664 25 Ekim 2023 #8 Denizz2343 dedi: Eki Görüntüle 1989220 Steam yakın zamanda Türk lirası ile olan desteğini tamamen kesecek. Değil 15 TL'ye 15 dolara bile bulamazsınız. Bence alın. Genişletmek için tıkla... Kanka 2k param var steam'da sence ne yapsam indirim bekliyordum
Denizz2343 dedi: Eki Görüntüle 1989220 Steam yakın zamanda Türk lirası ile olan desteğini tamamen kesecek. Değil 15 TL'ye 15 dolara bile bulamazsınız. Bence alın. Genişletmek için tıkla... Kanka 2k param var steam'da sence ne yapsam indirim bekliyordum
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2023 #9 xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... Parayi veren dusunsun 2023 yilinda. İzmirli dedi: Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın. Genişletmek için tıkla... Hiç yasamadim. Yasasam bile ne yapacagimi biliyorum. Abartmaya gerek yok. Hououin Kyouma dedi: Hemen hemen her oyunda korsanı var. Ne yapacaksın bu durumda? Hiç mi satın almadın herhangi bir oyun için? Google'a girip Full indir yazıp ilk çıkan sitelere tıklarsanız tabii ki virüs yersiniz. Genişletmek için tıkla... Aldim; Fall Guys, CoD 2009 falan aldim. CoD 2009 eski PC multi icindi, Fall Guys ise korsani yoktu 2021 yilinda. Mesela the Dark pictures yeni oyunu ciksin, korsani olmazsa alirim.
xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... xzantre dedi: Reis sonra RAT'ı yiyince görürsün korsanı. Genişletmek için tıkla... Parayi veren dusunsun 2023 yilinda. İzmirli dedi: Hocam korsan deyip geçme virüs falan ugraşırsın. Genişletmek için tıkla... Hiç yasamadim. Yasasam bile ne yapacagimi biliyorum. Abartmaya gerek yok. Hououin Kyouma dedi: Hemen hemen her oyunda korsanı var. Ne yapacaksın bu durumda? Hiç mi satın almadın herhangi bir oyun için? Google'a girip Full indir yazıp ilk çıkan sitelere tıklarsanız tabii ki virüs yersiniz. Genişletmek için tıkla... Aldim; Fall Guys, CoD 2009 falan aldim. CoD 2009 eski PC multi icindi, Fall Guys ise korsani yoktu 2021 yilinda. Mesela the Dark pictures yeni oyunu ciksin, korsani olmazsa alirim.
X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 25 Ekim 2023 #10 Prime777 dedi: Parayi veren dusunsun 2023 yilinda. Hiç yasamadim. Yasasam bile ne yapacagimi biliyorum. Abartmaya gerek yok. Aldim; Fall Guys, CoD 2009 falan aldim. CoD 2009 eski PC multi icindi, Fall Guys ise korsani yoktu 2021 yilinda. Mesela the Dark pictures yeni oyunu ciksin, korsani olmazsa alirim. Genişletmek için tıkla... Reis rat yersen paradan çok şey kaybedersin
Prime777 dedi: Parayi veren dusunsun 2023 yilinda. Hiç yasamadim. Yasasam bile ne yapacagimi biliyorum. Abartmaya gerek yok. Aldim; Fall Guys, CoD 2009 falan aldim. CoD 2009 eski PC multi icindi, Fall Guys ise korsani yoktu 2021 yilinda. Mesela the Dark pictures yeni oyunu ciksin, korsani olmazsa alirim. Genişletmek için tıkla... Reis rat yersen paradan çok şey kaybedersin