Batman Arkham Collection oynanış sırası tavsiyesi

Makaleler
3
Arkham Asylum/City/Knight oyunları aynı geliştirici tarafından yapılmış ve Steam'de üçlü paket halinde. Bu paketin dışında başka bir geliştiriciden Arkham Origins var.
Bunları A, C, K, O sırasıyla oynamayı düşündüm. Origins'in diğerleri ile hikaye bağı yoktur diye düşündüm. Siz ne dersiniz?

Ekran görüntüsü 2022-12-12 222612.png

Arkham Origins Batman'in ilk yıllarını anlatıyor fakat diğer oyunlarla bağlantılı değil o yüzden en son onu oynayabilirsin. Düşündüğün gibi A, C ,K, O sırasıyla oynarsın mis gibide eğlenirsin. 👍

Arkham Origins Batman'in ilk yıllarını anlatıyor fakat diğer oyunlarla bağlantılı değil o yüzden en son onu oynayabilirsin. Düşündüğün gibi A, C ,K, O sırasıyla oynarsın mis gibide eğlenirsin. 👍
Teşekkürler. Üçlü paketin sırasını bozmadan O, A, C, K da alternatif sıralama olabilir o zaman.

Arkham Asylum/City/Knight oyunları aynı geliştirici tarafından yapılmış ve Steam'de üçlü paket halinde. Bu paketin dışında başka bir geliştiriciden Arkham Origins var.
Bunları A, C, K, o sırasıyla oynamayı düşündüm. Origins'in diğerleri ile hikaye bağı yoktur diye düşündüm. Siz ne dersiniz?

Bu arada Origins de seriyle bağlantılı haberin olsun. Origins - asylum - City - Knight şeklinde git. Origins'in bağlantısı da Knight da çokça var bu arada.

Bunları A, C, K, o sırasıyla oynamayı düşündüm. Origins'in diğerleri ile hikaye bağı yoktur diye düşündüm. Siz ne dersiniz?

Origins, asylum, City, Knight şeklinde oynayın.

Origins ile başla. Sonra çıkış sıralarına göre oyna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı