Steam Batman: Arkham Collection ve Wolfenstein: Two pack ne zaman indirime girer?

Emre237

Picopat
Yer
Bulgaristan
Builder fest indirimini beklemiştim fakat ikisi de indirime girmedi Peki sizce ne zaman indirime girerler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Builder fest indirimini beklemiştim fakat ikisi de indirime girmedi Peki sizce ne zaman indirime girerler?
Batman ara ara indirime giriyor. Wolfenstein de 2 - 3 kere Epic Games'te indirime girmişti belki tekrar girer.

Batman bir sonraki indirim sezonunda girer diye düşünüyorum.

Wolfenstein'ı bilmem ama Batman serisi ilk bahar indirimlerinde ya da yaz indiriminde (İlk baaharda indirim oluyor muydu emin olamadım.) girer diye düşünüyorum.

Hocam zamn gelmez ise ilkbahar indiriminde anca gelir ama geleceği görmediğim için her şey olabilir 16 – 23 Mart 2023 tarihlerinde ilkbahar indirimleri.
Hocam bir de hemşeriyiz galiba.

Hocam zamn gelmez ise ilkbahar indiriminde anca gelir ama geleceği görmediğim için her şey olabilir 16 – 23 Mart 2023 tarihlerinde ilkbahar indirimleri.
Hocam bir de hemşeriyiz galiba.
Yok hocam Bulgaristan'lıyım ben

Next Fest indiriminde girmez yani

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-28-13-20-30-593_com.android.chrome.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 33
Yok hocam Bulgaristan'lıyım ben

Next Fest indiriminde girmez yani
Batman oyunları Mystery Fest etkinliğinde indirime girebilir ama wolfenstein ilkbahar indiriminde girer diye düşünüyorum. Bethesda kolay kolay indirim yapmıyor.

İlkbaharda girer muhtemelen hocam. Ben de Rust bekliyorum yazın mesaiye başlayacağım. İlkbaharda girerse tabiki yoksa 300 tl veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…