T TheRuqui Centipat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Oyunu açarken böyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.665 Çözümler 34 18 Kasım 2022 #2 Dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
KS KS T TheRuqui Centipat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #3 babaproo dedi: Dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım bu sefer oyun hiç tepki vermeden kapanıyor. Artı 0 Eksi
babaproo dedi: Dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım bu sefer oyun hiç tepki vermeden kapanıyor.
Ş şükrü c Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 babaproo dedi: Dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız? TheRuqui dedi: Doğruladım bu sefer oyun hiç tepki vermeden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nvidia ekran kartı kullanıyorsan eğer nvidia uygulamasını aç işlemci kısmını cpu yap Artı 0 Eksi
babaproo dedi: Dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız? TheRuqui dedi: Doğruladım bu sefer oyun hiç tepki vermeden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nvidia ekran kartı kullanıyorsan eğer nvidia uygulamasını aç işlemci kısmını cpu yap