tigerr
Hectopat
Visual C++ paketleri tam olarak doğru kuruldu mu?
Visual C++ paketleri tam olarak doğru kuruldu mu?
Evet kuruldu.
Sorunu hata verdiği görevde oyunu kapatıp dosyaları doğruladıktan sonra görevi bitirip tekrar kurarak çözdüm ilginize teşekkürler.
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldüHocam bir sorum olacaktı fatal erroru sadece 1 defa mı aldınız bundan sonra bir daha aldınız mı oyun sonuna kadar?
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü.
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü
İlk bölümde araçla bir yere gidiyorsun çatıya tırmanıyorsun oraya gelince hata veriyordu bende o bölümden sonra sildim o bölümü geçip tekrar kurdum sorun çözüldü bende sen de öyle yap ace chemicalsı bitir ondan sonra kur.Hocam ben bu ace chemicals çalışanları bölümünde ve ondan önceki yeni suit aldığımız bölümde hata yedim, acaba nereye kadar yamasız oynamamız gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.