Çözüldü Batman Arkham Knight "Fatal Error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

tigerr

Hectopat
RAM
8
Ekran kartı
gt930mx
İşlemci
i5 8250u
Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken bu hata ile karşılaşıyorum. Oyunun Steam üzerinden alındı, yani orijinal. Şimdiden teşekkürler.
Türkçe yamasız sıkıntı çıkmıyor ama anlamadım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    413,6 KB · Görüntüleme: 848
Son düzenleme:
Visual C++ paketleri tam olarak doğru kuruldu mu?

Evet kuruldu.

Sorunu hata verdiği görevde oyunu kapatıp dosyaları doğruladıktan sonra görevi bitirip tekrar kurarak çözdüm ilginize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet kuruldu.

Sorunu hata verdiği görevde oyunu kapatıp dosyaları doğruladıktan sonra görevi bitirip tekrar kurarak çözdüm ilginize teşekkürler.

Hocam bir sorum olacaktı fatal erroru sadece 1 defa mı aldınız bundan sonra bir daha aldınız mı oyun sonuna kadar?

Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü

Hocam ben bu ace chemicals çalışanları bölümünde ve ondan önceki yeni suit aldığımız bölümde hata yedim, acaba nereye kadar yamasız oynamamız gerekiyor?

Hocam ben bu ace chemicals çalışanları bölümünde ve ondan önceki yeni suit aldığımız bölümde hata yedim, acaba nereye kadar yamasız oynamamız gerekiyor?
İlk bölümde araçla bir yere gidiyorsun çatıya tırmanıyorsun oraya gelince hata veriyordu bende o bölümden sonra sildim o bölümü geçip tekrar kurdum sorun çözüldü bende sen de öyle yap ace chemicalsı bitir ondan sonra kur.

Hocam peki kullandığın yama hangisi atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…