Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken bu hata ile karşılaşıyorum. Oyunun Steam üzerinden alındı, yani orijinal. Şimdiden teşekkürler.
Türkçe yamasız sıkıntı çıkmıyor ama anlamadım.
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü.
Hayır almadım sadece baştaki görev içerisinde aldım yamadan kaynaklıymış kaldırıp göreve devam ettim sonra görevi bitirip tekrar kurdum sorunum çözüldü
Hocam ben bu ace chemicals çalışanları bölümünde ve ondan önceki yeni suit aldığımız bölümde hata yedim, acaba nereye kadar yamasız oynamamız gerekiyor?
Hocam ben bu ace chemicals çalışanları bölümünde ve ondan önceki yeni suit aldığımız bölümde hata yedim, acaba nereye kadar yamasız oynamamız gerekiyor?
İlk bölümde araçla bir yere gidiyorsun çatıya tırmanıyorsun oraya gelince hata veriyordu bende o bölümden sonra sildim o bölümü geçip tekrar kurdum sorun çözüldü bende sen de öyle yap ace chemicalsı bitir ondan sonra kur.