5 591705 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 18 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx 3060 İşlemci i3 13100f 9 saat takılmadan geldim burada sorun yaşadım. Nasıl çözebilirim? Hata bu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Çözüm AVCI35 2 Şubat 2024 Tredha dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kullandığım tr yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu.
Tredha dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kullandığım tr yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 22 Aralık 2023 #2 591705 dedi: Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu? Cevap evet ise, oyunda yama kurulu mu? 591705 dedi: burada sorun yaşadım. Genişletmek için tıkla... Burada dediğiniz yer tam olarak neresi? Artı 0 Eksi
591705 dedi: Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu? Cevap evet ise, oyunda yama kurulu mu? 591705 dedi: burada sorun yaşadım. Genişletmek için tıkla... Burada dediğiniz yer tam olarak neresi?
AVCI35 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 reptile dedi: Sorun devam ediyor mu? Cevap evet ise, oyunda yama kurulu mu? Burada dediğiniz yer tam olarak neresi? Genişletmek için tıkla... Bende oyunun %2'sindeyken karşılaştım bu hatayla, yarın dosyaları kontrol edip birdaha denicem. (tr yama yapmıştım.) Artı 0 Eksi
reptile dedi: Sorun devam ediyor mu? Cevap evet ise, oyunda yama kurulu mu? Burada dediğiniz yer tam olarak neresi? Genişletmek için tıkla... Bende oyunun %2'sindeyken karşılaştım bu hatayla, yarın dosyaları kontrol edip birdaha denicem. (tr yama yapmıştım.)
Tredha Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 AVCI35 dedi: Bende oyunun %2'sindeyken karşılaştım bu hatayla, yarın dosyaları kontrol edip bir daha deneyeceğim. (TR yama yapmıştım.) Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
AVCI35 dedi: Bende oyunun %2'sindeyken karşılaştım bu hatayla, yarın dosyaları kontrol edip bir daha deneyeceğim. (TR yama yapmıştım.) Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi?
AVCI35 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #5 Tredha dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kullandığım tr yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu. Artı 0 Eksi Çözüm
Tredha dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kullandığım tr yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu.
Tredha Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #6 Hocam biraz geç baktım kusura bakmayın sağlam bir Türkçe yama var mı kullandığın? Artı 0 Eksi
AVCI35 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #7 Tredha dedi: Hocam biraz geç baktım kusura bakmayın sağlam bir Türkçe yama var mı kullandığın? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu kötü olduğundan dayanamayıp sildim. Artı 0 Eksi
Tredha dedi: Hocam biraz geç baktım kusura bakmayın sağlam bir Türkçe yama var mı kullandığın? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu kötü olduğundan dayanamayıp sildim.
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 AVCI35 dedi: Evet kullandığım TR yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu. Genişletmek için tıkla... Dosyaları nasıl kontrol edeceğiz? Artı 0 Eksi
AVCI35 dedi: Evet kullandığım TR yapmasından dolayımış, dosyaları kontrol et deyince düzeldi save dosyamda duruyordu. Genişletmek için tıkla... Dosyaları nasıl kontrol edeceğiz?
KS KS 5 591705 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 7 Temmuz 2024 #9 mrhheinz dedi: Dosyaları nasıl kontrol edeceğiz? Genişletmek için tıkla... oyun orjinalse sağ tıklayıp özelliklere oradan yüklü dosyalara oradanda yazılım dosyalarını bütünleye tıklayacaksık Artı 0 Eksi
mrhheinz dedi: Dosyaları nasıl kontrol edeceğiz? Genişletmek için tıkla... oyun orjinalse sağ tıklayıp özelliklere oradan yüklü dosyalara oradanda yazılım dosyalarını bütünleye tıklayacaksık
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #10 591705 dedi: Oyun orijinalse sağ tıklayıp özelliklere oradan yüklü dosyalara oradanda yazılım dosyalarını bütünleye tıklayacaksık Genişletmek için tıkla... Epic Games'te yaptım açıldı yama kaldırmış görevi bitirdikten sonraa yama yapacağım yoksa hep hata veriyor Artı 0 Eksi
591705 dedi: Oyun orijinalse sağ tıklayıp özelliklere oradan yüklü dosyalara oradanda yazılım dosyalarını bütünleye tıklayacaksık Genişletmek için tıkla... Epic Games'te yaptım açıldı yama kaldırmış görevi bitirdikten sonraa yama yapacağım yoksa hep hata veriyor