Çözüldü Batman Arkham Knight: Fatal error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Johtoekin

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken bu hata ile karşılaşıyorum. Oyunun Steam üzerinden alındı, yani orijinal. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı: RX 570 Sapphire Pulse 8 GB.
İşlemci: Intel Core i9 9900K.
RAM: 16 GB.

Dosya Ekleri

• Batman Hata.png
    Batman Hata.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 506
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü, çözüm: Ekran kartımı değiştirdikten sonra hiçbir oyunda sorun yaşamamaya başladım, sorunum yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş. RX570 to RTX2060
Sorun çözüldü, çözüm: Ekran kartımı değiştirdikten sonra hiçbir oyunda sorun yaşamamaya başladım, sorunum yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş. RX570 to RTX2060
hayır kardeşim donanımsal bir sorun falan degil. Bu sorun yıllardır var ve herkes bu durumdan müzdarip. Bende de rtx 3060 var ne hikmetse aynı sorunu yaşıyorum. Yanlış çözüm yazmışsın bu başlığı gören bir adam gidip boşu boşuna ekran kartına para bile verebilir benim ekran kartım sıkıntılıymış diye.

Hayır kardeşim donanımsal bir sorun falan degil. Bu sorun yıllardır var ve herkes bu durumdan müzdarip. Bende de RTX 3060 var ne hikmetse aynı sorunu yaşıyorum. Yanlış çözüm yazmışsın bu başlığı gören bir adam gidip boşu boşuna ekran kartına para bile verebilir benim ekran kartım sıkıntılıymış diye.

Dostum benim yaşantımdan daha mı iyi bileceksin? Çok fazla badireler yaşadım o ekran kartıyla, garantiye gönderip sıfırıyla bile değiştirdim fakat sorun yaşamaya devam ettim ta ki yeni ekran kartı alana kadar. Bu ekran kartımla hiçbir sorun yaşamıyorum bu demek oluyor ki sorunum donanımsaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı