iceflame7 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #1 Oyunun kurulu olduğu yere x360ce programını atmama rağmen gamepad düzelmiyor. Gamepad jwin. Y, X, A, B tuşlarının hepsinin yeri değişik.
Oyunun kurulu olduğu yere x360ce programını atmama rağmen gamepad düzelmiyor. Gamepad jwin. Y, X, A, B tuşlarının hepsinin yeri değişik.
Hellmarch Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #2 Mega File Upload - BatFix.rar Böyle bir linkte fix dosyası buldum. Oyun klasörüne atıyorsun.
iceflame7 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #3 Onu bende bulmuştum. Fakat Arkham Knight oyununda işe yaramıyor. Diğer sürümlerinde işe yarıyor.
U umut_963 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 19 21 Kasım 2015 #4 Slm İceflame7 kardeş Batman Arkham Knight gamepad sorunu çözebildin mi sana zahmet çözebildi isen bu bilgiyi paylaşırsan çok makbule geçer...
Slm İceflame7 kardeş Batman Arkham Knight gamepad sorunu çözebildin mi sana zahmet çözebildi isen bu bilgiyi paylaşırsan çok makbule geçer...
E emirhanersoz Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı çözümüde buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım işinize yarar
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı çözümüde buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım işinize yarar
kaankrhn Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #6 emirhanersoz dedi: Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı çözümüde buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım işinize yarar Genişletmek için tıkla... eyvallah kral 9.nesil gamepad vardı çalışmıyordu oyunda oldu . gamesir t3 var ayrıca o direkt çalıştı
emirhanersoz dedi: Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı çözümüde buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım işinize yarar Genişletmek için tıkla... eyvallah kral 9.nesil gamepad vardı çalışmıyordu oyunda oldu . gamesir t3 var ayrıca o direkt çalıştı