Bertugxt Decapat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Batman Arkham Knight güvenilir Türkçe yama var mı? Güvenilir ve bilindik olsun.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 975 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Şu konuya bir bakın isterseniz. yama Ancak güvenilirliğinden pek emin değilim yorumlara bakabilirsiniz.
Şu konuya bir bakın isterseniz. yama Ancak güvenilirliğinden pek emin değilim yorumlara bakabilirsiniz.
Bertugxt Decapat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 Jesse Pinkmann dedi: Şu konuya bir bakın isterseniz. yama Ancak güvenilirliğinden pek emin değilim yorumlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilirliği konusunda hiç ısınamadım büyük ihtimalle virüs zaten.
Jesse Pinkmann dedi: Şu konuya bir bakın isterseniz. yama Ancak güvenilirliğinden pek emin değilim yorumlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilirliği konusunda hiç ısınamadım büyük ihtimalle virüs zaten.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 975 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 Bertugxt dedi: Güvenilirliği konusunda hiç ısınamadım büyük ihtimalle virüs zaten. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sonucu temiz, ama yamada sıkıntı yaşayanlarda olmuş yaşamayanlarda ve sanırım başka alternatifi yok yamanın.
Bertugxt dedi: Güvenilirliği konusunda hiç ısınamadım büyük ihtimalle virüs zaten. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sonucu temiz, ama yamada sıkıntı yaşayanlarda olmuş yaşamayanlarda ve sanırım başka alternatifi yok yamanın.