Batman Arkham Knight için Türkçe yama önerisi

Jinxcy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben oyunu oynayacağım ancak İngilizcem iyi değil o yüzden Türkçe yama arıyorum bir siteden indirdim bir yerde hata verip kapanıyor. O dosyaları silip 8 GB daha indirmek zorunda kaldım. İndirdiğim yerin linkini bırakıyorum buraya o konuyu etiketlemeyin.

Epic Games'ten indirdim.

Verecek 100 küsür TL'niz varsa en güncel ve bilinen problemleri çözülmüş, kurulumu kolay yama Anonymous Çeviri tarafında var. 1 aylık üyeliğe 108,5TL vererek abone olursanız yamayı kullanabilirsiniz. Onun dışında ücretsiz ve kaliteli bir tek attığınız linkteki yama vardı.

Bende yüklü olan yama programlarına baktım da Makine Çeviri ekibinin de Batman Arkham Knight yaması varmış. Ona da bakabilirsiniz. Yalnız boş 50GB alanınızın olmasını istiyor.

Makine çeviri ekibinin linkini atabilir misiniz rica etsem.

Makine çeviri ekibinin linkini atabilir misiniz rica etsem.
Google'a makine çeviri yazınca en başta Discord linki çıkıyor. Ona tıklayınca Discord sunucularına katılıp uygulamayı indirip oradan da yamayı indirebilirsiniz. Ne yazık ki yeni nesil yama yapan ekipler hep böyle uygulama ve Discord ile uğraştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…